Zin om in de huid van iemand anders te kruipen. Toneel te spelen?

 Doe dan mee met Iovivat !!

We leggen het filmpje nog een keer uit.

José en Gerro zijn twee spelers en regisseurs, die ooit heel jong bij Iovivat begonnen zijn met toneelspelen. Zij willen nu heel graag met twee groepen kinderen aan een stuk werken, dat in april uitgevoerd gaat worden. In een ECHT theater, met ECHTE toneelkleding, grime en licht. Hoe dat stuk eruit gaat zien weten ze nog niet. Dat gaan jullie met elkaar maken. Het worden eigenlijk twee stukken, eentje met voornamelijk kinderen van 8 en 9 jaar en eentje met kinderen van 10 tot 12. Per groep minimaal 8 en maximaal 12 kinderen.

De repetities zijn 1 x per week, op woensdagmiddag in het dorpshuis van Feerwerd, behalve in de schoolvakanties. We beginnen op 28 oktober a.s. Hoe laat hoor je nog. Ook met wie je gaat spelen. En o ja…de kosten voor de lessen en de uitvoering(en) bedragen 100 euro.

Je hebt zeker nog vragen aan Gerro en José en ook je ouder(s) hebben die misschien. Daarom houden we op 21 oktober om 16.00 uur een kennismakingsbijeenkomst in het dorpshuis van Ezinge (voor 1 keer niet Feerwerd dus). Hier doen we een paar toneelspelletjes en hoor je ook meer over de planning. Gerro en José willen graag van tevoren weten welke kinderen er komen, hoe oud ze zijn en op welke school ze zitten. Ze maken dan voor de 21ste oktober ook al een voorzichtige indeling van de groepen. Maar dat kan altijd nog veranderen!

Ook in verband met alle Coronamaatregelen weten we graag van tevoren hoeveel kinderen en ouders er komen en wie het zijn.

Daarom: graag aanmelden met naam, emailadres en gewoon adres, leeftijd, school – ook de gegevens van de ouder die meekomt – bij mhmlpaulissen@gmail.com

We hebben er zin in! Tot 21 oktober 16 uur in het dorpshuis van Ezinge.

6 oktober, 2020 20:52

Reacties zijn uitgeschakeld.