ja jo nadien“Ja Jo” van Bert Edelenbos  werd voor het eerst gespeeld tijdens het theaterweekend in 2001. Daarna is het nog meerdere keren gespeeld met verschillende bezetting. Ja Jo en Nadien zijn twee episodes uit het leven van Jo. In de eerste treffen we haar aan met haar zoon Gerard, die aan aids lijdt. Haar vriendin Gerda helpt haar bij de verzorging van hem. In de tweede episode komt ze van de begrafenis van Gerda. In een park ontmoet ze Dinie, een zwerfster, die haar bezittingen mee zeult in plastic tassen. Een ontmoeting met gewone bijzondere vrouwen.

Tijdens het rederijkers concours in Delfzijl heeft iovivat met deze eenacters de volgende prijzen in ontvangst mogen nemen:
Belgische prijs: Hanna Hovinga in Ja Jo

Rolverdeling

Raamregie: Ben Smit
Tekst: Bert Edelenbos
Jo: Hanna Hovinga
Gerda: Maartje de Boer
Gerard: Germt Gringhuis, Johannes de Bruijne, Carla van der Moolen
Grime: Marjan van den Hof

Speeldata

30 maart 2001 – 20:00 Cafe Hammingh(Cafe)
01 april 2001 – 20:00 Cafe Hammingh(Cafe)
26 mei 2001 – 20:30 Prinsentheater(Theater)

30 maart, 2001 20:00

Reacties zijn uitgeschakeld.