Over Iovivat

Wie of wat is IOVIVAT?

Op 9 maart 1899 werd IOVIVAT (In Onze Vereniging Is Veel AanTrekkelijks) opgericht. Wij voelen ons allesbehalve bejaard en zijn van jong tot oud nog altijd actief bezig met het brengen van mooie producties. Dit doen we zo veel mogelijk op eigen kracht, dus we acteren niet alleen maar organiseren ook alles wat nodig is om een stuk in al zijn kracht en pracht aan u te kunnen presenteren. Ieders inbreng wordt gewaardeerd en we respecteren daarbij ieders unieke eigenheid. 

Officieel gezeteld in Garnwerd zijn we ook daarbuiten actief: bijvoorbeeld Oostum, Ezinge, Winsum, Feerwerd, zelfs in huiskamers, en ook heel bijzonder: eens in de ongeveer 5 jaar hebben we een grote voorstelling die vaak buiten plaats vindt. In 2018 was dat de grote voorstelling “De Ploeg, een ontdekkingstocht naar het bekende”.

Wilt u meer weten over onze producties, lidmaatschap, de mailinglijst, het ondersteunen van Iovivat met een vrijwillige bijdrage, kijkt u dan vooral verder rond op deze website en gebruikt u gerust de Contact-pagina voor alle informatie die u dan nog mist.