ja jo nadien “Nadien” van Bert Edelenbos & Gerardjan Rijnders werd voor het eerst gespeeld tijdens het theaterweekend in 2001. Daarna zijn de stukken nog meerdere keren gespeeld met verschillende bezetting. Ja Jo en Nadien zijn twee episodes uit het leven van Jo. In de eerste treffen we haar aan met haar zoon Gerard, die aan aids lijdt. Haar vriendin Gerda helpt haar bij de verzorging van hem. In de tweede episode komt ze van de begrafenis van Gerda. In een park ontmoet ze Dinie, een zwerfster, die haar bezittingen mee zeult in plastic tassen. Een ontmoeting met gewone bijzondere vrouwen.

Tijdens het rederijkers concours in Delfzijl heeft iovivat met deze eenacters de volgende prijzen in ontvangst mogen nemen:
Beste eenacter: Nadien
Beste rol: Carla van der Moolen in Nadien

Rolverdeling

Raamregie: Ben Smit
Tekst: Bert Edelenbos
Tekst: Gerardjan Rijnders
Jo: Wies Gorter
Dinie: Carla van der Moolen
Grime: Marjan van den Hof

Speeldata

30 maart 2001 – 20:00 Cafe Hammingh
01 april 2001 – 20:00 Cafe Hammingh

30 maart, 2001 20:00

Reacties zijn uitgeschakeld.