Foto album van de voorstelling Verre Vrienden

iovivat speelt “Verre Vrienden” van Alan Ayckbourn Alan Ayckbourn is blijspelschrijver en regisseur. Zijn stukken worden bitterzoet genoemd. Het zijn prachtige observaties van doorsnee-mensen en alledaagse gebeurtenissen en gedragingen. “Verre Vrienden” is een stuk waarin we onszelf en/of anderen herkennen, doordat Ayckbourn “gewone” mensen laat zien, die onze taal spreken. “Verre Vrienden” is een komedie in twee bedrijven. Het gaat over een groep mensen die al jaren “vrienden” zijn. De vriendschappen blijken niet altijd zo vriendschappelijk te zijn of geweest te zijn. We bevinden ons in het huis van Diana en Paul. Diana heeft enkele vrienden uitgenodigd om Donald, een oude vriend die is verhuisd, weer eens te zien. Aanleiding is het overlijden van de vriendin van Donald. Iedereen denkt te weten hoe hij getroost moet worden. Tot Donald zelf verschijnt.

29 april, 2006 20:00

Reacties zijn uitgeschakeld.