Wij – José en Gerro, spelers en regisseurs bij Iovivat – willen na herfstvakantie starten met een nieuwe jeugd(toneel)groep. Wil je meedoen? Dat kan als je 9 jaar of ouder bent en het leuk vindt om toneel te spelen of dat te leren.

We gaan samen met jullie een stuk maken, dat we eind april 2022 opvoeren. Alle repetities – dat zijn er een stuk of 20 – vinden plaats op woensdagmiddag van 15.00-16.30 uur in het kerkje van Oostum. Daar zullen ook de voorstellingen plaatsvinden. De eerste repetitie is op 3 november a.s.  De kosten bedragen € 100; kinderen uit hetzelfde gezin krijgen 10% korting. We hebben minimaal 8 kinderen nodig voor een groep.

Voor de start maken we eerst kennis met elkaar (en met je ouders). Dat zal gebeuren op woensdagmiddag 13 oktober om  15.00 uur, voor deze ene keer in het dorpshuis van Feerwerd, Valgeweg 7.

Wil je eens lekker in de huid van een ander kruipen, met échte kostuums, échte schmink en écht licht meld je dan aan! Dat kan door een mailtje te sturen naar jose@speels.info.

Wij hebben er zin in. We hopen jij ook!

Groetjes,

José en Gerro

8 oktober, 2021 11:05

Reacties zijn uitgeschakeld.