LET OP: de aanvangstijd is voor àlle voorstelling 18:00 uur. Op de flyer staat voor 29 mei en 4 juni de aanvangstijd om 17:00, dat klopt dus niet.

Iovivat Speelt:

OVER KLAAR UIT

Drie eenakters over loslaten

Over

Een doorvertelverhaal, een theatraal sprookje of toch een hoorspel? Zeker is dat de 6 (of toch 8?) spelers het meestal samen vertellen, dat het gaat over loslaten en dat wat ze doen geïnspireerd is op een tekst van Hans Christian Andersen.

( regie: Hesther le Grand en de spelers)

Klaar

Ze komen en ze gaan. Ze gaan en ze komen. Jong, oud, man, vrouw. Een zoon, een kleinkind, een moeder. Wanneer? Soms onverwacht, soms niet te missen. En soms…soms is het bij te sturen. Avondrood, nog lang niet dood…

(regie: Gerro Dijk)

Uit

Een razendspannende ‘whodunnit’ zonder dader. Twee mensen. Echte liefde bestaat, de tijd heelt alle wonden, gedeelde smart is halve smart. Dit internationaal bekroond stuk, namelijk “Gif” van Lot Vekemans, neemt ons mee in een situatie waarin cliché’s geen opgeld meer doen.

(regie: Niels Smit Duyzentkunst)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 


Spelers:

Over

Maaike van Vree, Jiska Sanders-van Soest, Sanne Folgerts, Melchior Riemens, Geesje de Hoop, Joske Kluvers, Raisa Riemens

Klaar

Carla van der Moolen, Annemiek van der Meijden, Christine Strijker, Hanna Hovinga, Henk Haagsma, Johannes de Bruijne, Marjan Koop, Nynke Veenstra, Sterre Sanders, Tineke van Huis, Wies Gorter

Uit

Roger Veldman, Marleen Paulissen

Flyer: Niels Smit Duyzentkunst

Maaltijd: Annemiek van der Meijden6 augustus, 2023 12:11

Reacties zijn uitgeschakeld.