Voorwaarden

Algemene Voorwaarden kaartverkoop Iovivat voorstellingen 
04/06/2019
 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de ticketverkoop van Iovivat

 

1.Door aanschaf van tickets voor deze voorstelling gaat u akkoord met de navolgende voorwaarden:

2.Voorstelling reserveren kaarten kopen; Kaarten kunnen alleen gereserveerd worden via onze webshop of aan de balie; Bij reservering is onmiddellijke betaling van het volledige bedrag vereist, tenzij anders aangegeven; U dient te allen tijde in het bezit te zijn van een geldig plaatsbewijs om toegang te verkrijgen tot de voorstelling.

 

3.Totaalprijzen: De prijzen in de brochure én op de website zijn totaalprijzen;
Prijzen zijn inclusief reserverings- en administratiekosten, tenzij anders vermeld.

 

4.Ruilen/retour:

Annulering van kaarten is niet mogelijk. Indien de bezoeker om welke reden dan ook geen gebruik maakt van het toegangsbewijs, komt dit voor zijn/haar eigen rekening. Op een verkregen toegangsbewijs kan geen restitutie plaats vinden. Wel is het mogelijk uw kaart om te boeken naar een andere dag waarop de geboekte  voorstelling wordt opgevoerd. Dit laatste alleen in het geval er voor het gewenste nieuwe tijdstip nog plaatsen vrij zijn. Hierover kan per mail worden gecommuniceerd met de organisatie.

 

5.Minder validen: Onze voorstellingen zijn niet altijd geschikt voor minder validen. Neem bij twijfel contact op via info@iovivat.info.

 

10.Voor de gevallen waarin deze algemene voorwaarden niet of in onvoldoende mate voorzien, beslist het bestuur van Iovivat

 

11.Op deze algemene voorwaarden, alsmede eventueel daaruit voortvloeiden geschillen, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.