Tussen Hoop & VreesIn deze tijd van wereldcrisis en grote onzekerheid is er een heftige verdeeldheid in de maatschappij en iovivat ontstaan: Moet je nu vrezen voor het ergste en maatregelen nemen? Maar hoe dan? Of rustig blijven en hopen dat het allemaal wel goed komt? De groep raakt verstrikt in dit dilemma en probeert elkaar van ieders gelijk te overtuigen. Maar één vraag dringt zich steeds meer op: is er wel een oplossing?

Rolverdeling

Regie: Maartje de Boer
Regie: Ben Smit
Spel: Renate van den Broek
Spel: Johannes de Bruijne, Gerro Dijk, Lenie Fokkinga, Wies Gorter, Hesther le Grand, Geert Jan Herder, Hetty Hofman, Geesje de Hoop, Tineke van Huis, Wessel Kwint, Henk van der Leest, Brian Meijer, Johan Patje, Marleen Paulissen, Myrthe de Ruijter, Uulco Slangenberg, Niels Smit Duyzentkunst, Christine Strijker, Hanna Hovinga
Produktie: Marthe Smit Duyzentkunst
Techniek: Jelle Bosmans
Kleding: Marjan van den Hof
Grime: Marjan van den Hof
Poster/Flyer: Johannes de Bruijne
Valentio meter: Henk van der Leest, Renate van den Broek

Speeldata

20 maart 2009 – 20:30 De Doorrit Garnwerd
21 maart 2009 – 20:30 De Doorrit Garnwerd
22 maart 2009 – 20:30 De Doorrit Garnwerd

20 maart, 2009 20:30

Reacties zijn uitgeschakeld.