huiskamer festivaliovivat speelt op het huiskamerfestival Te Gast in Garnwerd Iovivat voert u mee naar de intimiteit van de slaapkamers in Garnwerd. Er wordt wat afgepraat in bed. Maar dezelfde zinnen klinken soms anders, toonzetting is cruciaal. Bepaalde opmerkingen galmen lang na. Zit er nog muziek in die relatie’s? Rederijkerskamer Iovivat gebruikt Garnwerd al meer dan 100 jaar als haar huiskamer. Nu gaan we een stapje verder. Laat u zich verleiden?

Rolverdeling

Regie: Renate van den Broek
Spel: Marleen Paulissen, Henk van der Leest, Uulco Slangenberg, Johannes de Bruijne, Hanna Hovinga, Hesther le Grand, Nynke Veenstra, Carla van der Moolen, Gerro Dijk

Licht: Renate van den Broek
Decor: Roger Veldman
Muziek: Renate van den Broek

Speeldata

14 juni 2009 – 15:00 IJsbaangebouwtje

14 juni, 2009 15:00

Reacties zijn uitgeschakeld.