De iovivatjes spelen:

De Prinses met de Baard

Er was eens – lang geleden – een prinses, genaamd Nemi. Prinses Nemi is de oudste dochter van de koning en de koningin. Als oudste dochter zou ze een heerlijk leventje kunnen leiden, maar…..jaren geleden is Nemi betoverd door een gemene tovenaar en daardoor loopt ze al heel lang met een baard! Dagelijks wordt ze uitgelachen en gepest door haar zus, Prinses Bjoetie.

En of dat nog niet erg genoeg is hebben de koning en de koningin grote geldproblemen. Ze willen graag dat hun dochters trouwens met rijke prinsen of prinsessen. Maar wie wil er trouwen met een prinses met een baard? En wie is toch dat slimme hondje? Komt dit ooit nog goed?

Door een storing in het kaartsysteem zijn niet alle bestelde kaarten verstuurd. Wij zijn aan het uitzoeken welke kaarten dit betreft, maar door de storing bij Vodafone verloopt dit wat ingewikkeld. Wanneer u kaarten heeft betaald, maar niet ontvangen kunt u een mail sturen naar info@iovivat.info met daarin de naam van de bankrekening waarmee betaald is en hoeveel kaarten voor welke dag. Wij kunnen u de kaarten dan alsnog toesturen. Excuses voor het ongemak.


Rolverdeling

Koning: Twan Beuermann
Koningin: Senna Nooren
Prinses Nemi: Lieke Borge
Prinses Bjoeti: Ella van der Vogel
Hofdame: Kim Slopsema
Hofdame: Lisanne van der Noord
Keffie: Lola Coehoorn
Thomas: Arinda Zwart
Prins Antonio: Tobias Noorman
Bediende: Sanne Salari
Bediende: Ella Remerie
Tovenaar: Carla van der Moolen

Tekstbewerking, regie, kleding en productie:
Jose Timmer en Gerro Dijk

Flyer:
Arinda Zwart en Johannes de Bruijne

Lichttechniek:
Johannes de Bruijne

Geluidstechniek:
Jose Timmer


Kaarten

Zaterdag 22 april 15.00 en 19.30 uur in d’Olle Schoul Feerwerd.

Entree: €8,-


29 april, 2023 13:33

Reacties zijn uitgeschakeld.