Speeldata

Vrijdag 13 september 20:00 uur
Zaterdag 14 september 20:00 uur
Zondag 15 september 20:00 uur

Vrijdag 20 september 20:00 uur,
Zaterdag 21 september 20:00 uur
Zondag 22 september 20:00 uur

Kaarten

U kunt kaarten kopen via www.iovivat.info/kaarten

Entree:

Standaard: € 24,50*
CJP en Minima: € 17,50*
Jeugd onder 16: € 12,50*

*Inclusief gratis pauzedrankje

Locatie

De voorstelling vindt plaats op de ijsbaan van Garnwerd. Om omwonenden niet teveel tot last te zijn kun je de ijsbaan niet betreden via de reguliere ingang. De ingang zal zich aan de Hunzeweg ten noorden van Garnwerd bevinden. In Garnwerd zullen borden naar de voorstelling leiden.

Parkeren

Er wordt voor parkeergelegenheid dicht bij de ingang gezorgd. Volg de aanwijzingen om hier te komen. Het is niet de bedoeling dat in het dorp Garnwerd of bij de horeca gelegenheden geparkeerd wordt.

Kledingadvies

De voorstelling vindt buiten plaats. Zorg daarom voor bij de weersomstandigheden passende kleding. Op de locatie zit je op een tribune. Je kunt eventueel een kussentje meenemen om op te zitten. Paraplu’s zijn niet toegestaan

Pauze

De voorstelling heeft een pauze. Tijdens de pauze staat in de horeca tent voor iedereen een gratis drankje klaar.

Slecht ter been

De voorstelling vindt plaats in een weiland. Er wordt een tijdelijk pad aangelegd naar de speellocatie, maar dit zal niet overal even vlak zijn. De afstand vanaf de parkeerplaats tot de tribune is ongeveer 300 meter. Wanneer je slecht ter been bent is het raadzaam voor hulp te zorgen. Je kunt eventueel contact opnemen met info@iovivat.info.